'Er is een plek in de Auvergne waar je welkom bent…'

Op het Franse boerenland waar geen industrie is maar wel schone lucht. Waar dorpjes slapen in de zomerzon en waar de weekmarkten hun regionale producten aan de man brengen. Waar de zondagsrust nog heerst, zonder dat het saai is, en waar rivieren en meren om in te zwemmen in de zon op je wachten. Waar de picknickmand en hun gezelschap je de taferelen laten zien waar wij slechts van dromen. Waar je de natuur in je hart sluit. In dat Frankrijk wonen wij.

Genieten
Welkom op mijn website. In het kleine boerendorp Saint-Plaisir (in de Allier, Frankrijk) ligt centraal gelegen een mooi groot herenhuis "Avec Plaisir". Op de bovenste verdieping - met uitzicht op het boerenland en de bossen - zijn luxe zit-/slaapkamers met internetaansluiting en een mooie badkamer gemaakt. In de oude boerderij is een prachtige kamer met badkamer tot stand gekomen”, zie accomodatie. Op de terrassen om dit huis is goed toeven met een kopje thee, koffie of een goed glas wijn en kun je genieten van een gastronomische maaltijd, bereid door iemand met een passie voor lekker en eerlijk koken met goede producten.

Retraite of Vakantie?
Ik organiseer in het voorjaar en in het najaar individuele retraites waar rust, ruimte en regelmaat de pijlers van deze week zijn.Op aanvraag  organiseer ik ook groepsretraites voor max 3 mensen, waar stilte en meditatie centraal staan.

In de zomer is er ruimte voor vakantiegangers. Ook dan is er rust en ruimte maar vooral geen regelmaat. Een eigen gite, met vrije opgang staat  tot uw beschikking. (zie fotoalbum of/en accomodatie) U kunt naar leuke brocantes, kano- en fietstochten voor de sportieve  vakantieganger en de kleine eethuisjes zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. Ik kook graag op aanvraag en het is in onze tuin ook goed toeven.

Op deze website heb ik geprobeerd om zoveel en zo volledig mogelijk informatie te geven over de mogelijkheden, maar heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! Ik verheug me je te kunnen ontmoeten.

Puck Groen