In een klein boerendorp Saint-Plaisir ligt centraal gelegen een mooi groot herenhuis "Avec Plaisir". Op de bovenste verdieping is het huis grondig aangepakt en het resultaat mag gezien worden. Op de bovenste verdieping - met uitzicht op het boerenland en de bossen - is er een luxe zit-/slaapkamer voor twee personen en een slaapkamer voor drie personen. Beneden is er een gastenkamer met een gezellige zithoek, waar gegeten kan worden als het buiten te koud is en waar uiteraard een houtvuurtje kan worden gestookt. Er is een badkamer. Je hebt de beschikking over een internetaansluiting. Op de terrassen om dit huis is goed toeven met een kopje thee, koffie of een goed glas wijn en kun je genieten van een gastronomische maaltijd, bereid door iemand met een passie voor lekker en eerlijk koken met goede producten.

In 2009 is een prachtige lounge gerealiseerd. Een fijne zithoek met een vuurtje, een mooie eettafel met makkelijke stoelen en rondom in de ruimte met zorg uitgekozen mooie oude brocante spullen. Hier kunt u zelfgemaakte chutneys, confiture sapjes en andere regionale producten kopen.
Een mooie besloten binnencourt met terrassen, waar met goed weer het diner geserveerd wordt en waar de barbecue en de vuurkorf niet ontbreken. Een plek waar het goed toeven is en waar je energie opdoet voor de komende tijd.

Retraite avec Plaisir Retraite avec Plaisir

Retraite avec Plaisir Retraite avec Plaisir

Retraite avec Plaisir